Ons assortiment 

Gemaakt door mensen, voor mensen.
Jouw Europese partner voor premium bloemen uit Ecuador.

Premium Rozen uit Ecuador _ Farm Direct

Grootbloemig en langer in de vaas.

Verse rozen uit Ecuador

Dankzij de optimale ligging op de evenaar groeien in Ecuador de allermooiste en grootste rozen. Ecuadoraanse rozen hebben een adembenemend palet aan kleuren met wel honderden unieke soorten. Ze zijn te herkennen aan de lange stelen – tot wel 180 cm! – met sterke, opvallende en grootbloemige bloemkoppen. Beroemd is ook hun uithoudingsvermogen – een Ecuador roos staat het langst in de vaas.  Met recht de koningin der rozen.

Preserved Roses _ Farm Direct (1)

Eeuwige schoonheid.

Preserved roses

Wil je de schoonheid van de Ecuador rozen, maar dan voor langere tijd? Kies dan een geconserveerde roos. Prachtig voor evenementen, interieurs, styling en decoratie.

Met een speciaal glycerine-proces worden verse rozen omgetoverd tot eeuwige schoonheden. Zo ogen vers, ze voelen vers, en ze zullen je maanden- tot wel jarenlang plezier brengen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren en met of zonder steel.

Preserved roses

Wil je de schoonheid van de Ecuador rozen, maar voor een langere tijd? Kies dan een geconserveerde roos. Prachtig als decoratie voor evenementen, interieurs en styling.

Met een speciaal glycerine-proces worden verse rozen omgetoverd tot eeuwige schoonheden. Ze ogen vers, ze voelen vers, en ze zullen je maanden- tot wel jarenlang plezier brengen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en met of zonder steel.

Preserved Roses _ Farm Direct (1)

Eeuwige schoonheid.

Other Premium Flowers _ Farm Direct

Diverse fillers en andere luxe bloemen.

Premium bloemen uit Ecuador

Bloemen importeren uit Ecuador is onze specialiteit. Naast onze core business van luxe rozen vullen we ons assortiment daarom regelmatig aan met andere premium Ecuadoraanse bloemen. Uiteraard nadat we ze uitvoerig getest hebben op kwaliteit.

Inmiddels leveren wij ook molucella, pampasgras, delphinium en diverse soorten gipskruid. Je vindt ze – net als de rozen – in onze webshop.

Neem contact op

We horen graag van je. Wil je meer weten, een distributeur vinden of distributiepartner worden? Stuur een bericht en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Uiteraard kan je ook altijd mailen naar info@farmdirect.nl of bellen op +31 297 445 006.

14 + 8 =