Flossy zet de toon met Farm Direct Rozen

Farm Direct & Flossy (Farm Direct Blog Banner)

Een uniek concept in Gouda, dat is Flossy als bloemenboetiek en koffiebar. Mariette van Eijk is de trotse eigenaresse en wil die uniekheid in alles doorvoeren. “Kwaliteit en bijzondere dingen”, dat is waar Flossy voor staat.

Een grote opening met high-quality rozen
Eind April 2021 was het tijd voor Flossy om de deuren te openen. Een perfecte timing, zo voor moederdag. Al vrij snel wist Mariëtte dat ze dit wilde vieren door rozen uit te delen. Het moest alleen wel een roos zijn die staat voor de kwaliteit die Flossy wil uitstralen, zo kwam ze uit bij Farm Direct. “Het weekend voor moederdag zijn er 100 rozen uitgedeeld in Gouda”, aldus Mariëtte. De toon was gezet! Maanden na deze actie, kregen ze nog steeds enthousiaste reacties. “Die roos heeft ruim drie weken gestaan!”, werd vaak genoemd door klanten!

Waarom Farm Direct?
Mariëtte koopt in bij Dobbe Flowers en bij de Bree Flowers, beide zijn verkopers van Farm Direct rozen. Dankzij deze driehoeksverhouding kan de kwaliteit gewaarborgd blijven. Dat is namelijk iets wat hoog in het vaandel staat bij zowel Flossy als Farm Direct. Daarnaast valt het maatschappelijke en verantwoord ondernemen van Farm Direct meteen op. “Bij een kijkje achter de schermen zagen we dat alles gerecycled werd,” aldus Mariëtte, “maar ook het hanteren van eerlijke prijzen naar de boeren en het personeel, laat zien dat dit een belangrijk aspect is.”

Mariëtte: “In de koelcel van de groothandel springen de Farm Direct rozen er meteen uit.”


De Flossy-Roos
De rozen van Farm Direct, zijn de enige rozen die Flossy heeft staan. Dankzij de grote koppen van de roos, wordt het een cadeautje op zich om te geven. Mensen komen zelfs naar Flossy voor één roos. Mariëtte: “Het is echt iets waar wij inmiddels bekend om staan.”
Een Flossy-roos wordt altijd met zorg en op een speciale manier verpakt. De kwaliteiten van de roos doet vervolgens de rest. De bloem staat lang en opent bijvoorbeeld veel groter dan andere rozen die wij kennen.

Klant: “De roos kwam zo groot open, dat heb ik nog nooit gezien!” 

Een cadeau voor jezelf of een ander
Boeketten bij Flossy zijn vaak net even anders dan het traditionele pluk-boeket. “Door bloemen te groeperen, geven we ze extra aandacht.” aldus Mariette, “Boeketten krijgen meer volume en spanning op deze manier.” Daarnaast zorgt ook de aparte verpakking ervoor dat het echt voelt als een cadeautje wanneer je naar buiten loopt. Of je nou een boeket voor jezelf koopt bij Flossy, of voor een ander. Het moet altijd als een feestje voelen.

Voor Flossy is het duidelijk, zij willen geen andere rozen meer dan die van Farm Direct. Wil je meer te weten komen over onze rozen? Laat het ons vooral weten!

Neem een kijkje op ons YouTube kanaal voor de volledige video over Flossy.

Neem contact op

We horen graag van je. Wil je meer weten, een distributeur vinden of distributiepartner worden? Stuur een bericht en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Uiteraard kan je ook altijd mailen naar info@farmdirect.nl of bellen op +31 297 445 006.

3 + 3 =