Wie is Farm Direct?

Gemaakt door mensen, voor mensen.
Jouw partner voor duurzaam geteelde premium rozen.

Farm Direct Team Photo Cover

 Ons verhaal

We durven beloftes te doen omdat we ze nakomen. Farm Direct staat voor eerlijkheid en transparantie. Bij de oorsprong van onze bloemen, in onze relaties met onze partners, onze klanten, in principe bij alles wat we doen. Relaties spelen een centrale rol in hoe we werken. In het bedrijfsleven, maar ook in ons privéleven. Het is wie we zijn.

Het Farm Direct-team wil je graag ontmoeten. We willen graag weten hoe we je kunnen helpen om samen aan de behoeften van je klanten te voldoen. Bel ons of kom langs voor een kop koffie. We kijken ernaar uit je te leren kennen!

 

Willem, Bas, Jan, Rafal, Victoria, Aneta & Maria

Farm Direct Over Ons 2

 De kracht die ons verbindt.

Wat ons sterk maakt zijn de mensen. Dat is de kracht die ons verbindt. Jij, ik, wij. Het zijn de mensen en de relaties onderling die de handel maken. Daarom stellen we je graag voor aan ons team.

Farm Direct Team Photo Willem

Willem

DIRECTIE

Farm Direct Team Photo Bas

Bas

DIRECTIE

Farm Direct Team Photo Jan

Jan

VERKOOP

Farm Direct Team Photo Rafal

Rafal

LOGISTIEK

Farm Direct Team Photo Victoria

Lieke

SOCIAL MEDIA

Farm Direct Team Photo Aneta

Aneta

LOG. ONDERSTEUNING

Farm Direct Team Photo Mary

Mary

INKOOP

Farm Direct Team Photo Willem

Willem van Maasdijk

Het was mijn droom om ondernemer te worden en in 2012 kwam die droom uit met de oprichting van Farm Direct. Geboren en getogen in Ecuador, de cultuur van het land zit in mijn bloed. Goed zijn voor de telers waarmee we samenwerken is daarom erg belangrijk voor mij. Maar ook met alle andere partners en intern met onze mensen staat een goede relatie centraal. Het maakt deel uit van onze cultuur, het is wie we zijn.

Als oprichter en directeur vind ik het ook belangrijk dat we onze missie vervullen om bloemisten in heel Europa te voorzien van de beste luxe bloemen uit Ecuador. Farm Direct moet overal bovenaan staan. In kwaliteit, in service, in ervaring. Alles moet kloppen.

Farm Direct Team Photo Bas

Bas Broeders

In 2016 zette ik met Farm Direct de stap van werknemer naar ondernemer. Onze missie is duidelijk, en hoe we dat doen ook. Enkel het beste van het beste voor onze partners, en daar zijn we trots op.

Ik had altijd al een kritische blik met oog voor detail, maar dat is met een eigen zaak alleen maar meer geworden!

Met meer dan 25 jaar ervaring kun je wel stellen dat de sierteelt mij met de paplepel is ingegoten. Het is heel waardevol om zo snel in je leven je passie te vinden, nog elke dag ga ik met hetzelfde enthousiasme aan de slag.

Mijn kracht ligt in de inkoop. Ik ken de kwekers, de bloemsoorten, de gebieden en de markt als geen ander.

Farm Direct Team Photo Jan

Jan Klinkenberg

Vers, vers, vers. Als sales manager weet ik wat onze klanten willen. En dan voor een goede prijs. Omdat wij dus zelf bepalen wanneer, en bij wie, we welk product kopen, zijn we niet afhankelijk van de productie van een bepaalde kweker. We kiezen altijd zelf en dat maakt ons krachtig in het bewaken van de kwaliteit. En kwaliteit, dat is waar we voor staan! Daarom kiezen bloemisten keer op keer voor de rozen van Farm Direct.

Farm Direct Team Photo Rafal

Rafal Grzeszczak

Zo gaaf om in een hardwerkend en enthousiast team binnen te komen en gelijk stappen te kunnen maken. Als logistiek manager hou ik mij bezig met onder andere orderpicken en interne transporten. De sfeer bij Farm Direct is echt geweldig. We zijn een hecht team. De mensen die aan de band staan, op de trekker rijden of achter een bureau op kantoor zitten, wij zijn allemaal gelijk en allemaal trots op het mooie werk dat wij verrichten.

Farm Direct Team Photo Lieke

Lieke Alblas

Wat bij Farm Direct meteen opvalt is de passie voor mens en bloem. Als social media manager heb ik de eer om het ijzersterke verhaal van dit bedrijf, met zo’n unieke identiteit, te vertalen naar onze on- en offline kanalen .

We gaan ervoor zorgen dat de rozen van Farm Direct bij elke groothandel en bloemist in Europa top of mind worden. Want als je eenmaal de premium rozen van Farm Direct hebt gehad, wil je nooit meer iets anders.

Farm Direct Team Photo Anetam Direct Team Photo Aneta

Aneta Gajos

Als logistiek ondersteuner spring ik waar nodig bij om er voor te zorgen dat het logistieke proces tot in de puntjes verloopt. Al jarenlang werk ik met veel passie in de sierteelt logistiek. Ik ken de bloemenbranche door en door, maar niet alleen wegens mijn logistieke ervaring. Als gecertificeerd bloembinder heb ik ook een grote liefde voor de sierlijke kant van bloemen. Enerzijds ben ik gek stoere logistieke deel, anderzijds kan ik net zo hard genieten van het binden van een oogverblindend boeket.

Farm Direct Team Photo Mary

Maria del Cisne

Ik ben erg dankbaar en blij om deel uit te maken van het Farm Direct-team. Niet alleen omdat het geweldige professionals zijn, maar ook buitengewone mensen.

Vanuit het kantoor in het midden van de wereld, in het prachtige land Ecuador, zal ik al mijn kennis en enthousiasme inzetten om het inkoopgebied te versterken en de banden met kwekers, verkopers en vrachtbureaus te verbeteren.

Samen zullen we Farm Direct groter en groter laten groeien.

Farm Direct Team Photo Charlie (1)

Charlie

Als Chief Happiness Officer heb ik een zeer belangrijke taak: eten.

Oh wacht, ik bedoel natuurlijk kwispelen, knuffels geven en mensen mij laten aaien. Het is niet voor niets bewezen dat contact met een hond goed is voor mens en dier.

Als nobele hond heb ik deze taak met liefde op mij genomen (en dat ik zo meer aandacht en koekjes krijg is natuurlijk een grote plus!).

Neem contact op

We horen graag van je. Wil je meer weten, een distributeur vinden of distributiepartner worden? Stuur een bericht en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Uiteraard kan je ook altijd mailen naar info@farmdirect.nl of bellen op +31 297 445 006.

11 + 14 =