Voor bloemisten

Gemaakt door mensen, voor mensen.
Jouw Europese partner voor premium bloemen.

Farm Direct Bloemisten

Het neusje van de zalm

Altijd de meest verse bloemen. Van de allerbeste kwaliteit. Als onafhankelijke leverancier kopen wij enkel in bij die kwekers die op dat moment de beste kwaliteit van een bepaalde soort kunnen leveren. Wij hebben geen druk vanuit de productie, zijn flexibel en hebben een enorm netwerk. Daarom kunnen wij altijd de beste bloemen bij de beste kweker inkopen en jou het neusje van de zalm leveren.

Farm Direct Premium Bloemen _ Voor Bloemisten (3)

Rozen voor elke gelegenheid

Of je nou en enkele roos zoekt of een trosroos, voor ieder ontwerp of evenement hebben we een geschikte premium roos.

Dankzij ons brede kleurenassortiment, de keuze uit verse en preserved rozen en de uitmuntende kwaliteit zullen de luxe rozen van Farm Direct schitteren op iedere gelegenheid.

Bloemisten _ Farm Direct

Een waardevolle aanvulling

Importeren is onze specialiteit. Daarom vullen wij – naast onze core business van luxe rozen – bij gelegenheid ons assortiment aan met andere premium bloemen. Inmiddels kun je bij ons ook terecht voor Moluccella, pampasgras en anjers. Wat zou jij nog willen toevoegen aan het assortiment? Laat het ons weten, we komen graag met je in contact.

Onze bloemen in jouw winkel

Wil jij ook toegang krijgen tot het assortiment van Farm Direct? Waar je ook bent, onze bloemen zijn binnen handbereik.

Bloemisten _ Farm Direct (1)
Farm Direct Premium Bloemen _ Voor Bloemisten

Milieubewust

Een milieubewuste bedrijfsvoering staat centraal bij Farm Direct. Wij vinden dat ieder bedrijf een steentje bij moet dragen in de groenere wereld van morgen. Daarom passen wij onze bedrijfsvoering continu aan om elke dag onze duurzaamheid te verbeteren. Heb je nog tips? We horen ze graag. Samen op weg naar een betere wereld.

Een ideale locatie.

Wij zitten in Royal FloraHolland. Met alle gemakken en voorzieningen om jou beter van dienst te kunnen zijn.

royal flora holland
Farm Direct in Flora Holland

Neem contact op

We horen graag van je. Wil je meer weten, een distributeur vinden of distributiepartner worden? Stuur een bericht en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Uiteraard kan je ook altijd mailen naar info@farmdirect.nl of bellen op +31 297 445 006.

1 + 4 =